• Acrydur®

  Efter bare 2 timer er der fuld fart på

 • Polycrete® Industry

  Demands and conditions: None.

 • Ulfcar Base®

  Start, når underlaget er i top! Ikke før!

 • Epofloor®

  Begrænsninger på styrke: Ingen.

Vi laver

Ultimative Industri Gulve

Kvalitet

Højkvalitetsprodukter fortjener installation af højeste kvalitet. Vi tager det fulde ansvar for hele projektet, fra råmaterialer til installeret system, der sikrer dig med en unik garanti, der er uovertruffen på markedet.
Ekspertise

Vi er eksperter i fugefrie gulvsystemer. Med over 50 års erfaring i fremstilling og udlægning af resinbaserede gulvmaterialer, er vi også kendt som en af de førende eksperter på dette område.
Forudsætning for vækst

Gulve er en væsentlig forudsætning for at udnytte et øget salg eller udvidede produktionsfaciliteter. Vi leverer gulvløsninger, som lever op til alle behov, uanset hvilke krav der stilles.

.

Verden over

Fra vores hovedkvarter i Danmark sikrer vores internationale tilsynsførende og hold af specialuddannede certificerede ULFCAR-gulventreprenører, at alle gulvsystemer opfylder vores høje kvalitetsstandard over hele verden.


Hvordan gør vi det

Nyheder & Cases

Fantasy World


Da produktionen af BonBon slik blev indstillet i 2001, stod man med en ny udfordring: Hvad bruger man 20.000m2 produktionshaller til?

Københavns Hospital


Sikker levering af 30.000 m2 miljøvenlige og holdbare gulve

Klostermark School, Roskilde


Ulfcar Polycrete Comfort scorer et 12-tal på skolens gulve.

50 års hårdt arbejde

Dette er ULFCAR

Efter 50 år med fremstilling og udlægning af fugefrie gulve er Ulfcar® i dag anerkendt som en af de førende eksperter på dette område, hvor vi også er i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger til specifikke behov. Med den nyeste teknologi indenfor epoxy, polyuretan samt MMA kan vi garantere en løsning, som vil være den ultimativt højst opnåelige.

Konstant stigning i produktiviteten parallelt med krav til hurtige ændringer i produktionslinjer kræver specialviden i moderne gulvløsninger. Ulfcar® opfandt resinbaserede gulve for mere end 50 år siden! Du finder os i de fleste europæiske lande, og vi udvider konstant.

Fra idé og koncept over tegnebord til færdiggørelse er Ulfcar® din mest erfarne og bedst kvalificerede partner. Vores service indeholder det komplette udvalg at gulvløsninger, med vejledning og professionel hjælp, enten fra en Ulfcar® virksomhed eller i samarbejde med en at vores autoriserede Ulfcar® Partnere. Udover dette er du sikret en løsning med stærkt reducerede vedligeholdelsesomkostninger. Ulfcar® mærket nyder høj anerkendelse for excellent kvalitet i hele Europa og mange lande rundt omkring i verden.

KONTAKT OS

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål - vi hjælper gerne.

InternationalT HOVEDKONTOR

 Tværvejen 15, DK-5580 Nr. Åby

 +45 70 21 38 88

 info@ulfcar.com