Du er her: Home / Om


Velkommen til ULFCARS® verden

De ultimative industrigulve


Konstant produktivitets forøgelse parallelt med krav til hurtige ændringer i produktionslinjer, kræver specialviden inden for moderne gulvløsninger. Ulfcar opfandt resinbaserede gulve for mere end 50 år siden!

Ulfcar® mærket nyder høj anerkendelse for fremragende kvalitet i hele Europa og mange lande rundt omkring i verden.

Industrielle belægninger og overflader
Efter 50 år med fremstilling og udlægning af fugefrie gulve, er Ulfcar® i dag anerkendt som en af de førende eksperter på dette område.

Vores ekspertise gør os i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger til specifikke behov.

Med den nyeste teknologi indenfor epoxy, polyurethan samt MMA, kan vi garantere en løsning, som vil være den ultimativt højst opnåelige.

Fra idé og concept over tegnebord...
- til færdiggørelse er Ulfcar® din mest erfarne og kvalificerede partner.

Vores service indeholder det komplette udvalg af gulvløsninger – inkl. vejledning og professionel hjælp, enten fra en Ulfcar® virksomhed eller i samarbejde med en af vores autoriserede Ulfcar® Partnere.

Udover dette er du sikret en løsning med kraftigt reducerede vedligeholdelsesomkostninger.

Valget af mærke eller type er afgørende, men endnu vigtigere er baggrunden for det firma, der leverer gulvet, og hvem der rådgiver dig til at vælge den rigtige løsning. Rådgivningen skal altid fokusere på løsningen af dine behov - ikke på rådgiverens muligheder!

Visse fugefri gulve lever ikke op til kundernes forventninger. Grunden er, at der er så mange fælder og løsninger, at uerfarne virksomheder ofte foreskriver forkerte metoder. Dette sker aldrig, hvis det er et Ulfcar-certificeret firma. Du finder os i de fleste europæiske lande, og vi udvider konstant.


KONTAKT OS

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål - vi hjælper gerne.

InternationalT HOVEDKONTOR

 Tværvejen 15, DK-5580 Nr. Åby

 +45 70 21 38 88

 info@ulfcar.com