Du er her: Home / Om / Case studies / Fantasy World


Fantasy World Danmark

 

Den sjoveste dag i hele verden

Da produktionen af BonBon slik blev indstillet i 2001, stod man med en ny udfordring: Hvad bruger man 20.000m2 produktionshaller til?

Case pdf


Take a ride in the Fantasy Express.

Med en unik placering, lige foran indgangen til en af Danmarks mest kendte og velbesøgte forlystelsesparker BonBonLand i Holme Olstrup, lå svaret lige for; Opbygningen af Nordeuropas største indendørs legeland Fantasy World, hvor man kan gå på opdagelse blandt de mere end 1.000 mekaniske figurer. Da produktionen af BonBon slik blev indstillet i 2001, stod man med en ny udfordring: Hvad bruger man 20.000m2 produktionshaller til? Og hvor gulvene allerede på et tidligt tidspunkt blev indarbejdet som en vigtig del af scenografien. Grundlaget for succesen var på forhånd i orden: Der lå nemlig allerede Acrydur® Gulve fra Ulfcar® på hele arealet!

“Vi har samarbejdet med Ulfcar® i alle de år, vi har produceret slik og har altid været yderst tilfredse med både kvaliteten og den service, Ulfcar® leverer” fortæller direktør Torben Digemose.
”Derfor var det naturligt for os at rette henvendelse til Ulfcar®, da vi arbejdede på Fantasy World projektet, og det viste sig hurtigt, at Ulfcar® kunne tilbyde en løsning, der præcist passede til vores krav om farvekombinationer, rengøringsvenlighed samt slidstyrke”.

Gulvtypen, der blev valgt til Fantasy World hedder Acrydur® Topfloor, en 2-4 mm selvudflydende belægning på basis af PMMA plast, hvor overfladen overdoseres med special farveblandinger af Ulfcar® Colour Chips og efterfølgende afsluttes med en transparent og meget slidstærk forsegling.
“”Et af vores øvrige krav var, at vores egne håndværkere skulle stå for arbejdet. Ulfcar® tilbød derfor at sende en supervisor, der stod for uddannelse. Samtidig fik vi assistance fra en autoriseret Ulfcar® Entreprenør, der påtog sig alt det forberedende arbejde samt helt specielle arbejdsopgaver, der krævede professionel viden. Denne konstruktion gjorde, at vi fik udlagt næsten 10.000m2 gulvbelægning på bare 3 uger”, fortæller en synligt tilfreds Torben Digemose.

Fantasy World har nu været åben i ca. 12 måneder, og de indledende erfaringer har været gode.” Indtil videre har vi haft ca. 10.000 glade gæster herinde, og gulvene lever fuldstændig op til vore forventninger med hensyn til slidstyrke og rengøring. Det sidste er især vigtigt, da børnene hurtigt smider skoene og løber rundt i strømpesokker fra den ene forlystelse til den næste, og derfor bliver det hurtigt afsløret, hvis gulvene ikke er rene.” Med den overvældende publikumsinteresse, er der allerede overvejelser i gang omkring en udvidelse af Fantasy World. Ét er dog sikkert – det bliver fortsat Ulfcar®, der leverer grundlaget for succesen!

Der var engang... Verdensberømt dansk eventyrforfatter Hans Christian Andersen

Gå Til ACRYDUR® TOP FLOOR

 

Om Fantasy World
Det nye 10.000 m2 store Fantasy World tager dig ind i en verden af eventyr, oplevelser og leg, som samler alle 3 generationer. Gå på opdagelse blandt over 1.000 mekaniske figurer fra alverdens lande og fjerne folkeslag, kør med Fantasy-Expressen rundt i Slik-Land, inden I tager på junglesafari blandt papegøjer og aber i Jungle-Land, rider på bisonokser i Cowboyder-Land, kører i sjove køretøjer under planeter og måner og leger i det store Måne-Land med Nordens største hoppe-legeklatre-borg … Og bagefter kan I grine sammen til Snurre Snup Show, som vises hele dagen, besøge det arbejdende bolsjeværksted, se glaspusteren arbejde med form og farver i glaspusteriet eller bygge jeres helt egen bamse i Byg-en-bamse-værkstedet og meget meget mere – i Danmarks største indendørs forlystelsesunivers.


FAKTA

 • Gulvtype: Acrydur® Topfloor
 • År: 2007
 • Total kvm.: 10.000 sqm
 • Sted: Fantasy World, Denmark
 • Type miljø: Forlystelsespark
 • Farver: Specielle Farver

 

FORDELE

 • Ekstremt slidstærkt
 • Skridsikkert
 • Fugefri og fleksibel finish
 • Mange farvemuligheders
 • Nem at rengøre og sterilisere
 • Hurtig installation
 • Lave vedligeholdelsesomkostninger
 • UV resistent

KONTAKT OS

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål - vi hjælper gerne.

InternationalT HOVEDKONTOR

 Tværvejen 15, DK-5580 Nr. Åby

 +45 70 21 38 88

 info@ulfcar.com