Du er her: Home / Om / Case studies / Rolls Royce, Norway


Rolls Royce Norge

Gulvenes Rolls Royce er også Gulvet til Rolls Royce!

Da Rolls Royce Marine stod for at skulle renovere sine produktionslokaler, tilkaldte man Ulfcar®.

Case pdf


II et af de smukkeste områder i den norske natur producerer Rolls Royce Marine tungt udstyr til olie- og marinebranchen. Ligesom de berømte biler med samme navn udgør stolte håndværkstraditioner og den seneste teknologi produktionsprincipperne i de ubåde og gigantiske skibspropeller, der produceres her. Kravene fra produktionsprocesserne forklarer lidt om, hvorfor man ikke kan klare sig med et gennemsnitligt industrigulv. På grund af de ekstreme belastninger gulvene udsættes for, måtte ingeniørerne designe en meget
speciel gulvkonstruktion. Særligt armerede stålbjælker blev lagt ned i betonen med en meters afstand i hele produktionsarealet for at absorbere vægten af de specielle ubåde der produceres her – hver med en vægt på mere end 20 tons, placeret  på kun 4 m2 gulvareal. Naturligvis en hård udfordring for enhver gulvkonstruktion, så Ulfcar® besluttede derfor i samråd med de lokale ingeniører at udlægge Acrydur® Industry imellem stålbjælkerne for derved at understøtte hele vægten. Takket være den høje fleksibilitet og slidstyrke i Acrydur® Industry systemet, forekommer der hverken revner eller afskalninger mellem Acrydur® Industry systemet og stålbjælkerne.

Specialisterne fra Rolls Royce starter med en blok metal, og forvandler den til en gigantisk skibspropel med en diameter på 8 meter.

20 tons hi-tech ubådsdele placeret på mindre end 4 m2.

Serviceafdelingen udgør et areal på mere end 3.000 m2.

Eftermarkedschef Geir Sundahl fortæller:” Vores kunder forlanger 24-timers service fra vores side. Når et fragtskib eller passagerskib taber eller beskadiger sine propeller, tæller hvert minut. Vi skal være i stand til at reagere øjeblikkeligt, og derfor forlanger vi produktionsfaciliteter, der kan leve op til dette. Gulvet er en essentiel del af vores mulighed for at producere, og derfor forlanger vi det absolut bedste, markedet kan præstere. Indtil videre har vi udlagt ca. 3.000 m2 Acrydur® Industry, og har været absolut tilfredse med kvaliteten af systemet. Vi har foretaget nogle små reparationer, og takket være den hurtige udhærdningstid på Acrydur®systemet, har dette ikke haft nogen indflydelse på vores produktionsflow”."

Gå Til ACRYDUR® INDUSTRY

Om Rolls Royce Marine
Rolls Royce Marine, det tidligere Ulsteinværft, ligger på øen Ulsteinvik tæt ved Ålesund i Norge. Strategisk placeret med direkte adgang til Nordsøen producerer værftet udstyr til olie- og marineindustrien. Mere end 2.000 ansatte arbejder her, hvilket gør værftet til den absolut største arbejdsplads i området. Efter Rolls Royce overtog værftet i 2001, iværksatte man en renoveringsplan for at bringe faciliteterne op i den absolut højeste produktionsstandard. Ingeniørerne forventer at afslutte processen i 2008, hvorefter værftet er det mest moderne af sin slags i verden.

Vi kender løsningerne…
Efter 50 år med fremstilling og udlægning af fugefrie gulve er Ulfcar® i dag anerkendt som en af de førende eksperter og kan tilbyde skræddersyede løsninger til specifikke behov. Med den nyeste teknologi indenfor epoxy, polyurethan samt MMA, kan vi garantere en løsning, som vil være den ultimativt højst opnåelige.


FAKTA

 • Gulvtype: Acrydur® Industry
 • År: 2005
 • Total kvm.: 3.000 kvm
 • Sted: Rolls Royce Marine, Norge
 • Type miljø: Tung industri
 • Farve: UI 40

 

FORDELE

 • Vejrbestandig og UV-resistent
 • Skridsikkert
 • Fugefri og fleksibel finish
 • Mange farvemuligheder
 • Fremragende kemisk resistens
 • Hurtig installation
 • Hærdning ned til -30 ° C
 • Lave vedligeholdelsesomkostninger

KONTAKT OS

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål - vi hjælper gerne.

InternationalT HOVEDKONTOR

 Tværvejen 15, DK-5580 Nr. Åby

 +45 70 21 38 88

 info@ulfcar.com