Du er her: Home / Om / Ulfcar NyhederUlfcar® godt rustet til fremtiden:

Vi præsenterer markedets stærkeste udvalg inden for fugefri gulve


Verdens førende inden for gulvteknologi
Ulfcar® International, og vores indregistrerede varemærker, "Acrydur®", "Polycrete®" og "Epofloor®" har i dag en absolut førerposition inden for resinbaserede gulve overalt i Europa. Der er flere, der forsøger at bruge vores produktnavnes høje standard som løftestang for egne produkter - hvilket vi naturligvis ikke er indstillet på. Kun de originale Ulfcar® produkter, lagt af professionelle, Ulfcar® certificerede medarbejdere, sikrer vores kunder den optimale gulvbelægning
.

Staben bag Ulfcar®
Vi vil i de kommende år forstærke og yderligere udbygge såvel varesortiment som service, og således øge det forspring, vi allerede har nu. Gennem løbende forskning og uddannelse af vores medarbejdere, vil vi sikre, at den teknologiske udvikling følges op af vores høje serviceniveau, som bliver underbygget af et solidt og kompetent bagland. Vi arbejder konstant på at udvikle nye og forbedre eksisterende Ulfcar®s produkter til markedet.


Have a Coke and a smile...

Hygiejnekravene til gulvbelægningen langs produktionslinjerne i de nye Coca Cola-fabrikker i Danmark og Sverige var strenge. Desuden skulle gulvene kunne modstå den hårde belastning, som en produktion i treholdsskift uvægerligt medfører. I Sverige faldt valget på Acrydur®, mens man på den danske Coca Cola-fabrik valgte Epofloor®. Opgaven var at imødekomme de forskellige specifikationer, der blev givet lokalt.

Ulfcar® var leveringsdygtig i begge tilfælde!


Det er let at bestemme sig for fugefri gulve, de hedder Ulfcar®!


Ulfcar®s gennemtrænede stab har årelang ekspertise i at rådgive dig til det rette gulvvalg. Vi begynder altid med at gennemgå dine behov og ønsker til det færdige resultat

Når først gulvet er lagt, er det for sent at tænke sig om eller fortryde. Derfor er det vigtigt at søge råd og vejledning hos Ulfcar®s eksperter. Den tid, der bruges på at undersøge, hvilke behov, der skal tilfredsstilles og hvilke krav, der stilles til gulvets evne til at modstå påvirkninger, spares ind mange gange bagefter. På denne side ses en kort beskrivelse af Ulfcar®s mest populære produkter.


Ulfcar® arbejder kun sammen med certificerede gulvlæggere, der er skolet i den rigtige teknik bag en perfekt gulvbelægning. Derfor kan vi garantere samme ensartede resultat overalt i verden!

 

Ulfcar® Premium gulvsystemer er dyrere end vores andre gulvsystemer, men har ofte vist sig at være den mest økonomiske løsning, når man ser på gulvets omkostninger per år per kvadratmeter i stedet for kun at se på anlægsomkostningen. Kunder, der ønsker længst mulig levetid på deres gulve, bør vælge Ulfcar® Premium gulvsystemer.


 

Ulfcar® Basic gulvsystemer er kvalitetsgulve, der dækker de fleste behov i de forskellige kategorier. Gulvene har en forventet levetid på 10-15 år, men du bør forvente vedligeholdelsesomkostninger i den sidste del af perioden. I normale arbejdsmiljøer med normal eller lettere aggressiv belastning, er Ulfcar® Basic løsningen.

 

Ulfcar® Economy gulvsystemer er vores billigste alternativ i enhver kategori. Kunder der ønsker billige gulvsystemer, der kan løse specifikke problemer i en kortere periode, normalt 1-3 år, bør vælge Economy gulvsystemer. Herefter bør gulvene genbehandles. Ulfcar® Economy gulvsystemer vælges også i produktionslokaler med behov for konstant fornyelse af produktionsprocessen, der hele tiden kræver renovering af produktionslinjerne.


Verdens førende inden for gulvteknologi

KONTAKT OS

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål - vi hjælper gerne.

InternationalT HOVEDKONTOR

 Tværvejen 15, DK-5580 Nr. Åby

 +45 70 21 38 88

 info@ulfcar.com