Du er her: Home / Systemer / Acrydur®


Acrydur®

Efter 2 timer*
er der fuld fart på

Ulfcar® Acrydur® er et fugefrit, resinbaseret gulv med helt unikke egenskaber. I løbet af de sidste 30 år er Ulfcar® Acrydur® blevet den mest avancerede resingulvtype over hele verden. Populariteten skyldes, at Ulfcar® Acrydur® er slidstærkt, fleksibelt og modstandsdygtigt over for en lang række kemikalier takket være den unikke egenskab ved akrylbindemidlet. Ulfcar® Acrydur®-gulve kan fremstilles i alle de attraktive farver, som du ønsker. Overfladeteksturerne spænder fra glat til skridsikkert. Ulfcar® Acrydur® installeres ofte i store fugefrie områder uden risiko for revner eller spaltning. Specielle designs kan anvendes i henhold til den enkelte virksomheds ønsker om specielle effekter som fx indbyggede navne og logoer.

Hærdningstid 2 timer

En af de vigtigste egenskaber ved Ulfcar®® Acrydur® er den korte hærdningstid. Efter to timer kan gulvet tåle maksimal slitage. Ulfcar® Acrydur® kan påføres i tynde lag - såvel som tykke – der matcher slitage og typen af trafik på stedet. Ulfcar® Acrydur®-gulvet er anerkendt af tusinder af slutbrugere, arkitekter og rådgivende ingeniører til at løse gulvproblemer for en bred vifte af industrier inden for sektorer som f.eks. fødevarefremstilling, sundhed, forsendelse, energi, elektronik, print og transport.

Acrydur® systemoversigt:


Acrydur® Bridge

Anvendes på inden- og udendørsarealer, som er udsat for ekstrem høj mekanisk belastning og finder derfor anvendelse på vejbroer, læsseramper, lasteområder, skibsdæk, parkeringsdæk, indendørs i exceptionelt hårdt belastede industrimiljøer eller andre steder, hvor der kræves en ekstrem høj slid- og slagstyrke.

Acrydur® Industry

Områder med høj mekanisk belastning som truckbaner og lasteområder i f.eks. slagterier, mejerier, fiskeindustri, farmaceutisk og kemisk industri og anden fødevareproduktion.

Acrydur® Standard

Områder med moderat mekanisk belastning som f.eks bagerier, storkøkkener, bryggerier samt normalt belastede produktionsområder generelt.

Acrydur® Top floor

Områder, hvor der stilles krav om støvfrihed og slidstyrke, som f.eks værksteder, lagerlokaler, osv. Anvendes også til renovering af ældre Acrydur belægninger.

Acrydur® Topcoat

Områder, der ønskes støvfrie og rengøringsvenlige som f.eks lager og arkiv.

KONTAKT OS

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål - vi hjælper gerne.

InternationalT HOVEDKONTOR

 Tværvejen 15, DK-5580 Nr. Åby

 +45 70 21 38 88

 info@ulfcar.com