Du er her: Home / Systemer / Epofloor®


Epofloor®

Begrænsninger på styrke: Ingen

Epofloor® er en komplet serie gulvbelægninger med en række kapacitetsmuligheder, der kan tilpasses det enkelte lokales specifikke krav.

Ulfcar® Epofloor® er et 2-komponent opløsningsmiddelfrit epoxybaseret gulvsystem med fremragende kemisk modstand og meget høj trykstyrke.

Gulvenes overflade rækker fra det helt glatte til et meget rustikt, skridsikkert design.

Øvrige eftertragtede features ved Ulfcar® Epofloor® er antistatiske egenskaber og ESD-evner.

Udover at Ulfcar® Epofloor® byder tungt maskineri og hård trafik velkommen, ser gulvet også godt ud og er støvskånsomt – dette er ikke mindst vigtigt i hygiejnekrævende fødevareforarbejdningsmiljøer.

Mange hævder at have opnået lindring af deres rygproblemer på grund af gulvets blødere overflade – og alle kan høre, at gulvet er mere støjsvagt. Ulfcar® Epofloor® er ideelt i alle miljøer – fra produktionslinjen med hårdt slid til det sofistikerede, repræsentative salgsmiljø.

Epofloor® systemoversigt:


Epofloor® Industry

Hårdt belastede industriområder, hvor der samtidig stilles krav til rengøringsvenlighed, skridsikkerhed og hygiejne som f.eks. slagterier, og anden fødevareindustri, bryggerier, kemisk industri og generel industriproduktion.

Epofloor® Compact

Normalt belastede industrimiljøer, hvor der ønskes høj slidstyrke, slagfasthed og kemikalieresistens. Gulvet er meget rengøringsvenligt og finder derfor anvendelse i industriproduktion, fødevareindustri og kemisk produktion osv.

Epofloor® Topfloor

Områder, hvor der stilles krav om støvfrihed og slidstyrke, som f.eks. værksteder og lagerlokaler osv. Anvendes også til renovering af ældre Epofloor® belægninger.

Epofloor® Topcoat

Områder, der ønskes støvfrie og rengøringsvenlige som f.eks. lager og arkiv.

Epofloor® Structure

Områder, hvor der ønskes dekorative overflader og præsentabelt arbejdsmiljø. Kan udføres i utallige farvekombinationer og finder derfor anvendelse i f.eks. udstillingslokaler, showrooms, butikker og entreer osv.

Epofloor® Terrazzo

Overgår det traditionelle terrazzogulv – med revolutionerende anvendelsesmuligheder. Epofloor® er med dets massive struktur meget rengøringsvenligt og kan derfor med fordel anvendes i offentlige områder som f.eks. lufthavnsterminaler, jernbanestationer og supermarkeder. Kan udføres i utallige farvekombinationer.

Epofloor® Aqua

Kan udlægges på nyudstøbt beton uden hensyntagen til fugtindholdet. Epofloor® Aqua kan også anvendes i områder, hvor man ønsker at sikre trykudligning fra dampvandring i eksempelvis kældre og magnesitbundne gulve.

Epofloor® Dustbinder

Benyttes som støvbinder/forsegling af nyudstøbte og eksisterende betongulve. Resultatet er gulve med en smudsafvisende og rengøringsvenlig overflade.

KONTAKT OS

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål - vi hjælper gerne.

InternationalT HOVEDKONTOR

 Tværvejen 15, DK-5580 Nr. Åby

 +45 70 21 38 88

 info@ulfcar.com