Du er her: Home / Systemer / System Overblik


System overblik 

Acrydur®
Tykkelse mmFarverOverfladeKemisk resistensMekanisk resistent efterMax. trykbelastningMax. termisk belastningUdlægnings-temperatur
Acrydur® Bridge
Anvendes på inden- og udendørsarealer, som er udsat for ekstrem høj mekanisk belastning og finder derfor anvendelse på vejbroer, læsseramper, lasteområder, skibsdæk, parkeringsdæk, indendørs i ekseptionelt hårdt
belastede industrimiljøer eller andre steder, hvor der kræves en ekstrem høj slid- og slagstyrke.
6-10BegrænsetSkridsikker / let skridsikkerMeget god2 timerCa. 80 N/mm280°C-30 - +30
Acrydur® Industry
Områder med høj mekanisk belastning som truckbaner og lasteområder i f.eks. slagterier, mejerier, fiskeindustri, farmaceutisk og kemisk industri og anden fødevareproduktion.
4-6Colour Quartz / ColourSkridsikker / let skridsikkerMeget god2 timerCa. 60 N/mm280°C-30 - +30
Acrydur® Standard
Områder med moderat mekanisk belastning som f.eks bagerier, storkøkkener, bryggerier samt normalt belastede produktionsomrråder generelt.
3-4Colour Quartz / ColourSkridsikker / let skridsikkerMeget god2 timerCa. 40 N/mm280°C-30 - +30
Acrydur® Topfloor
Områder, hvor der stilles krav om støvfrihed og slidstyrke, som f.eks værksteder, lagerlokaler, osv. Anvendes også til renovering af ældre Acrydur belægninger.
2-4ColourGlat / let skridsikkerMeget god2 timerCa. 40 N/mm280°C-30 - +30
Acrydur® Topcoat
Områder, der ønskes støvfrie og rengøringsvenlige som f.eks lager og arkiv. 
<1ColourGlat / let skridsikkerGod2 timerCa. 40 N/mm280°C-30 - +30

Epofloor®
Tykkelse mmFarverOverfladeKemisk resistensMekanisk resistent efterMax. trykbelastningMax. termisk
belastning
Udlægnings-
temperatur
Epofloor® Industry
Hårdt belastede industriområder, hvor der samtidig stilles krav til rengøringsvenlighed, skridsikkerhed og hygiejne som f.eks slagterier, og anden fødevareindustri, bryggerier, kemisk industri og generel industriproduktion.
4-6Colour Quartz / ColourSkridsikker / let skridsikkerMeget god3 dage> 80 N/mm270°C+10 - +30
Epofloor® Compact
Normalt belastede industrimiljøer, hvor der ønskes høj slidstyrke, slagfasthed og kemikalie resistens. Gulvet er meget rengøringsvenligt og finder derfor anvendelse i industriproduktion, fødevareindustri, kemisk produktion osv.
3-5Colour Quartz / ColourGlat / let skridsikkerMeget god3 dage> 55 N/mm270°C+10 - +30
Epofloor® Topfloor
Områder, hvor der stilles krav om støvfrihed og slidstyrke, som f.eks værksteder, lagerlokaler, osv. Anvendes også til renovering af ældre Epofloor® belægninger.
2-4Colour / Colour Design / Colour Logo / Colour DecorGlat / let skridsikkerMeget god3 dage> 55 N/mm270°C+10 - +30
Epofloor® Topcoat
Områder, der ønskes støvfrie og rengøringsvenlige, som f.eks. lager og arkiv.
< 1ColourGlat / let skridsikkerGod3 dage> 36 N/mm270°C+10 - +30
Epofloor® Structure
Områder, hvor der ønskes dekorative overflader og præsentabelt arbejdsmiljø. Kan udføres i utallige farvekombinationer og finder derfor anvendelse i f.eks. udstillingslokaler, showrooms, butikker, entreer osv.
6 - 15Colour StructureRustikGod3 dage> 25 N/mm270°C+10 - +30
Epofloor® Terrazzo
Det traditionelle terrazzogulv med revolutionerende anvendelsesmuligheder. Gulvet er med dets massive struktur meget rengøringsvenligt og kan derfor med fordel anvendes i offentlige områder som f.eks. lufthavnsterminaler, jernbanestationer og supermarkeder. Kan udføres i utallige farvekombinationer.
6 - 15Colour TerrazzoGlatMeget god3 dage> 80 N/mm270°C+10 - +30
Epofloor® Aqua
Kan udlægges på våde overflader uden hensyntagen til fugtindholdet i underlaget, eksempelvis nye betongulve og udendørsarealer. Kan endvidere udlægges på overflader, hvor man vil sikre trykudligning fra dampvandring eksempelvis kældre samt magnesitbundne gulve.
1 - 4ColourGlat / let skridsikkerMeget god3 dage> 55 N/mm270°C+5 - +30
Epofloor® Dustbinder
Benyttes som støvbinder/forsegling af nyudstøbte og eksisterende betongulve og giver gulve med en smudsafvisende og rengøringsvenlig overflade.
 TransparentTransparentGod3 dage 70°C+5 - +30

Polycrete®
Tykkelse mmFarverOverfladeKemisk resistensMekanisk resistent efterMax. trykbelastningMax. termisk belastningUdlægnings-temperatur
Polycrete® HF
Områder, der udsættes for meget høj mekanisk og kemisk belastning som f.eks mejerier, slagterier, røgerier, ovne samt generelt i fødevareindustrien, hvor der ønskes mulighed for rengøring med damprensning.
6-9ColourSkridsikker / let skridsikkerSærdeles god3-5 dageCa. 59 N/mm2130°C+18 - +30
Polycrete® MD
Områder, der udsættes for mekanisk og kemisk belastning som f.eks industrikøkkener, slagterier, mejerier, bagerier, bryggerier, medicinalvarer osv.
3-5ColourGlat / let skridsikkerSærdeles god3-5 dageCa. 59 N/mm280°C+18 - +30
Polycrete® SL
Normalt belastede industrimiljøer hvor man ønsker god slidstyrke, høj kemikalieresistens samt medium slagfasthed. Gulvet er meget gangvenligt, stødabsorberende og lyddæmpende og finder derfor anvendelse i
tørre områder som f.eks laboratorier, gangarealer, elektronikvirksomheder og hospitaler osv.
2-4ColourGlat / let skridsikkerSærdeles god3-5 dageCa. 62 N/mm280°C+18 - +30
Polycrete® SL Comfort
Områder, hvor man udover Polycrete SL’s egenskaber, ønsker mere komfort. Gulvet underlægges en Polycrete SD membran og er bl.a. velegnet til legerum, sportsgulve, operationsrum eller lignende rum. Tillige opnår man en trinstøjsdæmpning på op til 20 dB og fuldt kompatibelt med gulvvarme.
4-9ColourGlat / let skridsikkerSærdeles god3-5 dageCa. 62 N/mm280°C+18 - +30

Polycoat®
Tykkelse mmFarverOverfladeKemisk resistensMekanisk resistent efterMax. trykbelastningMax. termisk belastningUdlægnings-temperatur
Polycoat® CFM
Bruges i almindelighed til vandtætningsanvendelser som parkeringsdæk, podiumdæk, skære- og dækketunneling, brodæk under asfalt og beton og andre områder, hvor der ikke er krav om brandhæmmende system.
3-5---4 dage-80°C-
Polycoat® WW
Bruges i almindelighed til vandtætningsanvendelser som parkeringsdæk, podiumdæk, skære- og dækketunneling, brodæk under asfalt og beton og andre områder, hvor der ikke er krav om brandhæmmende system.
3-5---4 dage-80°C-

Ulfcar Base®
Tykkelse mmFarverOverfladeKemisk resistensMekanisk resistent efterMax. trykbelastningMax. termisk belastningUdlægnings-temperatur
Ulfcar Base® SL
Anvendes til planopretning af eksisterende betongulve som underlag for Ulfcars kunststofbelægninger. Kan endvidere anvendes som afsluttende, cementbundet slidlag i f.eks. lager og produktionshaller, hvor der ikke
stilles specielle hygiejnekrav.
3-∞Beton GråGlatSom beton2 timer45 N/mm2Som beton+10 - +30
Ulfcar Base® TM
Anvendes til faldopbygning på eksisterende betongulve som underlag for Ulfcars kunststofbelægninger.
3-∞Beton GråGlatSom beton2 timer45 N/mm2Som beton+10 - +30
Ulfcar Base® LW
Anvendes til planopretning af konstruktioner, hvor der stilles krav om brug af lette materialer. Ulfcar Base LW har en vægtfylde på under 1.00 g/cm3, og kan derfor med fordel udlægges i skibskonstruktioner og anden marineindustri
3-∞Beton GråGlatSom beton2 timer22,1 N/mm2Som beton+10 - +30
Ulfcar Base® HD
Benyttes i fødevareindustrien og tung industri, hvor meget høj mekanisk resistens er påkrævet. Også en økonomisk løsning ved renovering af eksisterende betongulve.
10-20ColourGlat / let skridsikkerGod1 dag70 N/mm2120° C+10 - +30
Ulfcar Base® MS
En perfekt løsning i tørre industrier som f.eks bil-, electronik-, papir-, tobak-, og glasproduktion. ULFCAR® Base MS har en meget høj mekanisk- og kemisk resistens.
12-20ColourGlatGod3-5 dage120 N/mm2120° C+10 - +30

KONTAKT OS

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål - vi hjælper gerne.

InternationalT HOVEDKONTOR

 Tværvejen 15, DK-5580 Nr. Åby

 +45 70 21 38 88

 info@ulfcar.com