Du er her: Home / Teknisk / Specifikations Guide / Behovskriterier


Behovskriterier


Stil dig et par spørgsmål omkring behovskriterier:

  • Hvor vigtigt er det, at gulvet er skridsikkert – og i hvor høj grad?

  • Hvor ofte bliver gulvet rengjort – og ved hvilken temperatur?

  • Er kemikalier en del af produktionsprocessen?

  • Hvor lang tid kan der tillades til vedligehold?


Med mere end 50 år
Med vores mere end 50 års erfaring, og det mest omfattende produktprogram på markedet i dag, er Ulfcar® i stand til at anbefale et gulvsystem, der vil overgå enhver specifikation, så du kan nyde din investering i de næste mange år – med garanti!!

 

Brandtestet
Alle Ulfcar® gulve er blevet testet efter internationale standarder, så du som arkitekt eller bygherre kan vælge et Ulfcar® gulv, der opfylder kravene til det enkelte byggeri. I mange tilfælde opfyldes brandkravene udover det påkrævede.
Kontorstole
På mange kontorarbejdspladser er der en del rullen frem og tilbage i løbet af dagen. Ulfcar® gulve er testet til at kunne modstå denne trafik, så de flotte gulve på kontoret ikke skæmmes af brugsspor og uskønne ridser.
Glat eller skridsikker
De praktiske krav forbundet med et industrigulv, er mange. I én situation ønskes en meget glat overflade, hvor en anden situation kan kræve den højst mulige grad af skridsikkerhed. Ulfcar® kan levere gulve, der opfylder disse krav - fra den ene ekstrem til den anden – så arbejdsdagen forløber sikkert.
Kemisk resistent
I de industrier hvor man gør brug af kemikalier, skal gulvet leve op til de strengeste krav. Det skal være syre-/basebestandigt og skal kunne holde til at blive gennemrenset. Ulfcar’s® gulvbelægninger er fremstillet af en række syntetiske materialer, som kan kombineres så de lever op til et hvert krav om kemisk resistens. Ulfcar® har gulvet, som lever op til alle dine forventninger.
Slidstærk
Et industrigulv skal kunne klare hyppig trafik. Det samme gælder gulvbelægningen i forretninger, storkøkkener, bagerier, slagtere mv. Et Ulfcar® gulv er et solidt fundament og ekstremt slidstærkt. En værdifuld langsigtet investering, som vil sikre dig solid grund under fødderne mange år ind i fremtiden...
Varmebestandigt
Industrigulve skal kunne modstå høj varme fra en varmegenererende produktionsproces og intensiv rengøring ved høje temperaturer. Ulfcar® gulve kan leveres i en ekstrem varmebestandig udgave, der kan modstå ethvert krav om meget høje temperaturer...
Rengøring
Et gulv skal være rent, før det er smukt. Alle Ulfcar® gulve er meget nemme at rengøre, og i modsætning til fx linoleum, der tiltrækker og holder på skidt og møg, kan Ulfcar® gulvet rengøres med et meget lille forbrug af rengøringsmidler...
Trykstyrke
Et industrigulv skal ikke blot holde til intensivt brug, det skal også være i stand til at modstå voldsom mekanisk belastning. De forskellige syntetiske bindemidler i Ulfcar®-gulve er kombineret til at udgøre et underlag, der kan modstå selv den hårdeste behandling.
100% væsketæt
Enhver væske, der kommer fra produktionsprocesser, eller som bliver brugt i forbindelse med rengøring af gulvet, skal drænes hurtigt og effektivt. Det kræver et gulv, der er absolut vandtæt, og som kan lægges fuldstændigt fugefrit. Ulfcar® er løsningen.
Hurtig udhærdning
I mange moderne produktionsenheder er stoptid lig med tabt omsætning. Forsinkelser er dyre, og gulvreparationer må udføres uden at forstyrre produktionen. Ulfcar® kan levere gulvløsninger med lynhurtige udhærdningstider. Efter kun to timers hærdetid er gulvet klar til nye aktiviteter. Før du tror det – står du på det.
Farver
Ulfcar® gulve kan leveres i alle farver, så du som arkitekt eller bygherre kan lade gulvet indgå som en vigtig medspiller i bygningens design. De enkelte Ulfcar® gulvtyper produceres i en række standardfarver, men kan herudover leveres i præcis den farvetone, du ønsker.
Komfort
Med de dejligt bløde belægninger i Ulfcar® Comfort-serien, opnås to vigtige funktioner. De absorberer hårde stød, så din ryg ikke belastes unødigt, og samtidig virker de lyddæmpende, så trinstøj ikke forplantes i bygningen. At de samtidig ser flotte ud er et ekstra plus!
Lyddæmpende
Akustikken har stor indflydelse på, hvordan mennesker trives indendørs, og gulvtypen er en væsentlig faktor for, i hvor høj grad lyden i lokalet reflekteres – betongulve er blandt de mest kendte syndere. Ulfcar® gulvløsninger, der bærer dette ikon, absorberer lyden og medvirker dermed til at skabe et godt indendørs miljø.
Neutral lugt og VOC-fri
De fleste Ulfcar® gulvløsninger kan fremstilles med råmaterialer, der ikke indeholder flygtige organiske forbindelser. Dette er ikke kun en fordel, når det første fugefri gulv er lagt ud, men også i forhold til fremtidig vedligeholdelse og reparationer. Således er VOC-fri gulvløsninger det oplagte valg til kontorer, haller samt steder, hvor der forarbejdes fødevarer.
Slagfast
Generelt gælder det, at jo tykkere gulv, jo mere modstandsdygtigt er gulvet over for tunge og skarpe emner, slag, stød og tabte genstande. Ulfcar® leverer gulvløsninger til alt fra skolebyggeri over kontorer og indkøbs- og sportscentre til tung industri med stor slitage og hårdhændet behandling...

 

KONTAKT OS

Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål - vi hjælper gerne.

InternationalT HOVEDKONTOR

 Tværvejen 15, DK-5580 Nr. Åby

 +45 70 21 38 88

 info@ulfcar.com